Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські курсанти-рятувальники влаштували масштабний «Ice Bucket Challenge». Відео

22 вересня понад 200 курсантів та студентів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності долучилися до благочинної акції «Ice Bucket Challenge». Учасники акції вишикувались, утворивши фігури Герба України та Держслужби з надзвичайних ситуацій, а також гасло Університету «Viribus Unitis» (у єдності сила). Про це повідомила прес-служба Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

Навчальний заклад прийняв виклик від Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля та передав естафету Львівському державному університету внутрішніх справ, Національному університету цивільного захисту та своєму відокремленому підрозділу -  Вінницькому вищому професійному училищу.

Учасники благодійної акції перерахували кошти на потреби армії та стали донорами крові для поранених військовослужбовців, які перебували в зоні АТО.

Ice Bucket Challenge— це кампанія, спрямована на благодійництво, сенс якої в обливанні себе відром крижаної води. Мета — отримати кошти в фонд з вивчення аміотрофічного бічного склерозу. Флешмоб набрав популярність в соціальних мережах у серпні 2014 року. В Україні став популярним в останній декаді серпня.

Крім цього, в Україні флешмоб набув іншої мети — це збір коштів на допомогу українській армії, на лікування онкохворих або на іншу благодійність.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ