Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

В Інгушетії розпочалося розселення 500 російськомовних біженців з України або Чому Україні треба готуватись до тривалої війни

Усі учасники виборчого процесу навипередки критикують прийнятий Верховною Радою Закон про спеціальний статус Донбасу та можливість для бунтівного Сходу провести місцеві вибори та амністію сепаратистів в Луганді.

Не кваптесь робити висновки. Це не більше ніж шахи. Ніякого миру не буде... учасники конфлікту взяли розумну паузу для відновлення сил. Путін не збирається відмовлятися від проекту "Новоросія", а Порошенку потрібно провести вибори до Верховної ради. В новий склад парламенту, і це вже тепер можна стверджувати, прийдуть герої АТО та Майдану, "комбати з вилами" і без них. І вони скасують все лугандонське законодавство, якщо воно не відповідатиме українським інтересам або знову почнеться війна.

А вірити в те, що Путін відмовиться від плану захоплення суходільного проходу між Лугандією та окупованим Кримом, не доводиться. Великий канцлер Німеччини Бісмарк казав, що договір із Росією вартий менше ніж ціна паперу, на якому він написаний. Тому якщо хочеш миру - готуйся до війни!

Мої  інформатори із Кавказцентру повідомляють, що в Інгушетії розпочалося розселення 500 російськомовних біженців з України. Через це в школи столиці - Назрані – прийшло розпорядження місцевого маріонеткового уряду про звільнення із роботи вчителів пенсійного віку, щоб замість них взяти переселенців-вчителів з України. Передбачається розмістити тисячі переселенців протягом 2014-2016 років – згідно із розпорядженням  прем'єр-міністра Медведєва. Від місцевої влади вимагають забезпечити біженців роботою, проживанням та триразовим харчуванням.

Беручи до уваги, що на території Чечні та Інгушетії продовжуюється національно-визвольна війна проти російських окупантів, то українські переселенці попадуть з дощу та під ринву.

Із вище згаданого розпорядження стає зрозуміло, що переселення передбачається на два роки – термін, протягом якого Путін розраховує "обустроїти " "Новоросію" на території України.

Нам не лишається нічого, як поламати божевільні плани Путлєра і захищати свою державу та свою територію. Тому готуємося до війни, щоб зберегти мир.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ