Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Львівтеплоенерго" заповнює тепломережі водою

У рамках підготовки до опалювального сезону, ЛМКП «Львівтеплоенерго» розпочало заповнення водою теплових мереж, які знаходяться на балансі підприємства, та внутрібудинкових систем опалення, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», з 1625 будинків вже заповнено 956. Акти готовності будинку до зими підписані у 1385 будинках. Не підписані акти готовності у 240 будинків.

Зі 166 закладів освіти заповнено 75. З 51 закладу медицини заповнено 29.

«Для того, щоб вчасно і оперативно подати опалення до будинків, внутрібудинкові системи мають бути готові до зими і заповнені водою. Лише мережі «Львівтеплоенерго» потребують заповнення в розмірі 40 тис. м3 води. Заповнення внутрібудинкових систем потребує приблизно 20 тис м3 води. Зрозуміло, що заповнити такий об’єм одночасно досить складно. Тому, враховуючи позитивну минулорічну практику, було прийнято рішення з вересня розпочати поетапне заповнення теплових мереж і внутрібудинкових систем опалення. Це дозволяє розвантажити процес заповнення, та, зважаючи на те, що маємо ще трохи часу до офіційного початку опалювального сезону, в разі виявлення якихось пошкодження у внутрібудинкових системах, їх можна буде ліквідувати», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ