Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Що в тарілці школяра? - флеш-моб у Львові

У четвер, 25 вересня, о 12-00 у Львові біля пам’ятника «Просвіті» у сквері між вулицями Лисенка і Просвіти у Львові відбудеться флеш-моб "Що в тарілці школяра?". Про це повідомило громадське об’єднання «Пліч-о-пліч заради майбутнього».

Мета флеш-мобу «Що в тарілці школяра» - привернути увагу місцевої влади до харчування дітей в школі.

Як відомо, на харчування дітей в школах місцева влада Львова виділяє лише 4 гривні 20 копійок. Вочевидь, це мало. Водночас у місті не вщухне один фестиваль. як розпочинається інший...

До слова, скажімо в Івано-Франківську на харчування дітей з місцевого бюджету виділяють7 грн, в Одесі – 6.10 грн, у Києві – 7 грн, Запоріжжі – 5. 57 грн, Харкові – 5 грн, Сумах – 5 грн, Дніпропетровську – 6.24 грн, Полтаві – 5 грн.

Як зазначають в ГО «Пліч-о-пліч заради майбутнього», Революція гідності змінила вершину влади, але залишилася стара державна система. Ця система діє так, як і раніше. Понад те, прикриваючись війною, чиновники та олігархічні клани не менш, як раніше, використовують державу як засіб власної наживи. І найбільш сприятливими для наживи у системі брехні і злодійства залишаються ті сфери, які найважливіші для людей – оборона, медицина, освіта.

До участі у флеш-мобі запрошують усіх небайдужих.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ