Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

ПОЛІТИКА ТЕАТР - А НЕ КВН!

Дебати на ЗІКу у яких взяв участь легендарний сотник Парасюк пройшли на відміну від шоу в Савіка Шустера, якось аж надто мляво.

Можливо тому, що тут патріотизмом нікого особливо не здивуєш, а можливо й тому, що переконувати довелося своїх земляків, які знають сотника найкраще.
В останніх якраз і виникло до свого знаменитого земляка найбільше запитань щодо військових звитяг, полону і т. д. Запитань, які так і залишилися без відповіді. От вже дійсно - нема пророка у своїй батьківщині!

Загальні фрази про необхідність допомоги військовим та їхнім сім'ям сприймалися якось дивно на фоні заявки про те, що виборча кампанія буде скромною - не більше 200 тис.

Найсильнішим ПР ходом сотника була відповідь про те, що він з заочною освітою та досвідом роботи оператора готовий розробляти закони, а його секундант (зубний лікар та громадський активіст) підтвердив, що його в цій частині консультують відомі юристи та... професори.

Дивився на ці дебати і не покидало мене враження дежавю.

Зовсім недавно така ж команда напівграмотних патріотів обіцяла врятувати Україну. Що з цього вийшло - відомо всім.

Як шалено контрастує виборча кампанія Парасюка з виборчою кампанією Яроша - який чомусь не знаходить часу для участі у ток-шоу.

Щиро шкода людей, які грають не свою гру!

Звичайно політика це шоу, перформанс, театр - але ж не КВН!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ