Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Дорогу на Червноград підрядник ремонтує власним коштом: гроші з Києва ідуть від червня

Другий тиждень тривають роботи капітального ремонту на автодорозі Ковель - Володимир-Волинський - Червоноград - Жовква на ділянці від села Сілець до села Гірник, повідомила пре-служба Служби автомобільних доріг Львівської області.

Дану ділянку дороги ремонтують за технологією «холодний ресайклінг» із зміцненням дорожньої основи та влаштування  асфальтобетонного покриття.

Згідно затверджених планів робіт Служби автомобільних доріг у Львівській області, дві найскладніші ділянки автодороги Ковель - Володимир-Волинський - Червоноград – Жовква на ділянках км 123 + 000 - км 129 + 000  та км 130 + 000 - км 137 + 000  мали б завершити до кінця поточного року.

Кошти на ремонт двох ділянок автодороги передбачено Постановою КМУ від 4 червня 2014 р. № 169, однак фінансування виконання робіт, передбачених даною Постановою, не відбувається взагалі, тобто роботи виконуються за обігові кошти підрядної організації. Проте, керівництву Служби автодоріг та підрядної організації вдалось дійти спільного рішення і приступити до виконання робіт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ