Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

На «Арену Львів» курсуватимуть шатл-баси

Сьогодні о 21.45 на стадіоні «Арена Львів» в рамках проведення Ліги Чемпіонів УЄФА відбудеться футбольний матч між футбольними командами «Шахтар» (Україна) та «Порту» (Португалія). Для комфортного доїзду вболівальників на стадіон, курсуватимуть додаткові автобуси, а транспорт, який курсує до автовокзалу та ТЦ «Кінг Крос», буде посилений додатковими транспортними одиницями та працюватиме до 01:00, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир, для комфорту вболівальників, до стадіону будуть курсувати шатл-баси. До початку матчу шатл-баси курсуватимуть з площі Є. Петрушевича та від кінотеатру ім. О. Довженка до вул.Вернадського з 18:30. На довіз працюватимуть по 6 великих автобусів. Після закінчення матчу на вивіз працюватиме по 10 автобусів: до кінотеатру ім. О. Довженка вони відправлятимуться з перехрестя 8-ма дорога – вул.Вернадського, а до пл.Петрушевича – з перехрестя вул.Стрийська – вул.Сокільницька.

До початку матчу автобусні та тролейбусні маршрути курсуватимуть у звичному режимі.

«Тролейбусні маршрути №3, 20 та 25 у вечірній час будуть посилені трьома машинами на кожен маршрут для вивезення вболівальників. Автобусні маршрути №3А, 10, 25 та 40 також у вечірній час будуть помилені по 3-4 машини на кожен маршрут», - сказав Віктор Щир.

Весь транспорт працюватиме до 01:00 ночі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ