Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Велофорум-2014 зареєструвалось 126 осіб

Оргкомітет завершив реєстрацію учасників Велофоруму-2014. На основну програму (11-12 жовтня) зареєстровано 106 осіб, а на додаткову – для місцевого самоврядування та планувальників – ще 20 осіб. Це значно перевищує кількість учасників попередніх конференцій. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Учасники представляють 23 міста України, а також м. Мінськ, Брест і Гродно в Білорусі та м. Люблін і Глівіце в Польщі. Серед тих, хто виступатиме на конференції, – експерти і практики з України, Бельгії, Латвії, Франції, Чехії та Польщі.

Зі спискомучасниківтапрограмою Велофоруму-2014 можна ознайомитись за посиланням: http://veloforum.org/.

Нагадаємо, це вже шоста конференція «Велофорум». Цьогоріч доповідачі та учасники під час презентацій та дискусій спробують дослідити такі явища, як культура щоденного користування велосипедами в містах, культура відносин між велосипедистами і автомобілістами, велосипеди, як частина урбан-культури, стереотипи і міфи про велосипед у місті, засоби впливу на ставлення людей до велосипеда у місті та інші.

«Велофорум» – це міжгалузева конференція на перетині транспортної політики, сталого розвитку та громадянського суспільства. Основні цільові групи конференції – активісти громадського сектору, представники органів місцевого самоврядування, спеціалісти з містопланування і транспортної інфраструктури, студенти. У 2013 році «Велофорум» відбувся у Полтаві, де зібрав 72 учасники. За результатами конкурсного відбору, у 2015 році він пройде у Кривому Розі.

Конференція «Велофорум» у 2014-2015 роках співфінансується Європейським Союзом, Представництвом фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні та Європейською федерацією велосипедистів в рамках проекту «Розвиток велотранспорту задля добробуту громад». Проект має на меті підвищити якість та ефективність політики підтримки велотранспорту як на місцевому, так і на національному рівні. Виконавцем проекту є ГО «Асоціація велосипедистів Києва», партнером проекту є ГО «Центр соціальних та ділових ініціатив» (м. Яремче).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ