Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Львівським виробникам порадять, як вивести їхні товари на ринок ЄС

3 жовтня в приміщенні великої сесійної зали ЛМР відбудеться безкоштовний тренінг «Вихід українських товарів на ринок ЄС. Як забезпечити виконання вимог міжнародних стандартів, техрегламентів та директив». Захід пройде в рамках виставки-ярмарку «Львівський товаровиробник 2014». Початок о 10.00 год. Для участі необхідна реєстрація, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

План тренінгу:

·система реєстрації експортерів (Єврономер) – відповідність продукції та процесів її виробництва нормам безпеки, встановленим в ЄС;

·стандарти харчової безпеки, процес сертифікації, переваги сертифікації:

HACCP – HazardAnalysisCriticalControlPoint – Схема забезпечення харчової безпеки

FSSC 22000 – Схема сертифікації системи виробництва харчових продуктів 

BRC – BritishRetailConsortium – Схема сертифікації постачальників харчових продуктів для власних брендів, включає елементи HACCP і ISO 9001 

IFS – InternationalFood Standard – Стандарт, розроблений супермаркетами Германії та Франції, також використовується в Італії, Іспаніїї та ін.

GMP+ – Стандарт поєднує вимоги GMP і НАССР в годуванні тварин

GlobalGAP – EuropeanGoodAgriculturalPractice, система НАССР для сільського господарства (рослинництво, тваринництво, аквакультура).

·CE маркування – оцінка відповідності продукції, згідно з вимогами Директив ЄС.  Застосування, опис процесу сертифікації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ