Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Готель «Фенікс Лісабон» став символом підтримки проросійських терористів

Готель «Фенікс Лісабон» (Fénix Lisboa) став наступним етапом сумнозвісної фальшивки путінської пропаганди, що крокує нині світом з метою переконати світове співтовариство у ксенофобії та нетерпимості українців. Насправді ж російські фіашисти шукають хоч якісь, навіть самі неймовірні аргументи, що можуть виправдати віроломне вторгнення російських військ в Україну. Повідомила прес-служба Спілки українців у Португалії.

"Здавалося б, що після збитого терористами так званих ДНР та ЛНР малайзійського літака, весь цивілізований світ співчував родичам загиблих у страшній катастрофі. Та пам'ять має ціну! А Москва, як відомо: «За ценой не постоит!».

 Так сталося і з готелем «Фенікс Лісабон». Він продав свою репутацію престижного готелю в центрі Лісабону, ставши тепер для української громади в Португалії символом підтримки проросійських терористів в Україні.
В світі зараз існує 20-ти мільйонна українська діаспора та 46-ти мільйонне населення України. Можливості соціальних мереж та медіа без кордонні. Ми не знаємо скільки заплатили путінські агенти дирекції готелю, але те, що жоден українець, який переживає за свою Батьківщину тепер не поселиться в цей готель, це точно! 

Протягом двох днів, коли демонструвалася виставка і про яку, напевне знали більше в Росії, але не в Португалії, українці заносили скарги та записували в книгу скарг готелю свій жаль з приводу таких дій дирекції готелю Фенікс. Адже, підтримавши пропагандистську акцію проросійських терористів, що кожного дня вбивають та калічать громадян України, готель Фенікс завдав великої моральної шкоди українській громаді в Португалії, яка, в свою чергу, закликала сьогодні під час мітингу навпроти готелю іноземних туристів та все світове українство не користуватися послугами тих приватних структур, які співпрацюють з терористами!".

Довідка.

29 вересня московські блазні відкрили в Лісабоні (Готель Fénix Lisboa, Praça Marquês de Pombal, 8) скандально-відому фотовиставку «Одесская Хатинь».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ