Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Дмитро Добродомов підтримав вимогу «Сили людей» скасувати депутатську недоторканність

Політична партія «Сила людей», яка була створена на базі однойменної громадської організації Майдану, підтримала незалежного кандидата Дмитра Добродомова на виборах у 115-му (Сихівському) виборчому окрузі. Повідомилав прес-служба кандидата.

Дмитро Добродомов першим серед кандидатів у депутати Львівщини підписав «Кодекс депутатської етики», який розробили активісти Майдану за ініціативи «Сили людей».

Дмитро Добродомов, у разі обрання народним депутатом, добиватиметься скасування депутатської недоторканності, а також інших змін до закону «Про статус народного депутата», які зроблять роботу останнього реально підконтрольною та підзвітною громаді.

Нагадаємо, раніше Дмитро Добродомов підписав Меморандум з Громадською організацією «Чесно», тим самим взявши зобов’язання відповідати критеріям доброчесності: відсутність фактів порушення прав і свобод людини; незмінність політичної позиції відповідно до волевиявлення виборців;непричетність до корупційних дій; прозорість задекларованих доходів та майна і їх відповідність способу життя; особисте голосування в парламенті; участь у засіданнях парламенту та роботі комітетів.

Кандидатуру Дмитра Добродомова на виборах підтримали Блок Петра Порошенка, а також Радикальна партія Олега Ляшка,«Громадянська позиція» Анатолія Гриценка, Самооборона та низка інших громадських організацій Майдану.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ