Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Турфест «Вітрила пригод»відзначив переможців

Протягом двох днів 27-28 вересня в Луцьку відбувавсяТретій туристичнийфестиваль авторської пісні, фото і кіно«Вітрила пригод». Повідомили організатори.

Учасники та гості фестивалю зустрілися з Костянтином Могильником з м.Києва, який продемонстрував фільм «Шляхом Колумба», розповів про враження від мандрівки через Атлантичний океан, який вони пройшли на власноруч виготовленій яхтіза 40 днів голодаючи, навіть Новий рік зустріли лишекелихом води. Також переглянули нещодавно створений ним фільм «Братерство АТО», в якому відображені проблеми сьогодення, що визвало неповторні емоції серед глядачів.

Концерт-конкурс виконавців авторської пісні відбувся першого дня на Театральному майдані а завершився виступом Театру вогню.

На другий день відбулася цікава зустріч з Сергієм Синюком, письменником, учасником фестивалю «Обереги», модераторомукраїнсько-польського порталу А4, який провів майстер-клас по написанню текстової частини авторських творів.

Також учасники та гості фестивалю відвідали Луцький замок, Старе місто та музей Волинської ікони. Завершився фестиваль на сцені при вході в парк Лесі Українки, де ще раз прозвучали пісні виконавців а організатори нагородили переможців дипломами, буклетами «Сім чудес Волині», грошовими преміями та сувенірами.

Фестиваль відбувся при підтримці управління культури Волинської ОДА, управління у справах  молоді та спорту Волинської ОДА,управління інфраструктури та туризму Волинської ОДА, Луцької міської ради та депутата Луцької міської ради Григорія Пустовіта.

Під час фестивалю було зібрано невеликі кошти для солдатів, які перебувають на лікування в Луцькому госпіталі, проконсультувавшись з лікарем Хоменком Олександром Миколайовичем оргкомітет закупить за них нікотинову кислоту та передасть для лікування.

Переможці в номінації «Авторська пісня та співана поезія»

І.м. Микола Більшевич м.Ковель (200 грн.)

ІІ. м. Анатолій Рибін м.Київ (150 грн.)

ІІІ. м. Анастасія Щирська м.Рівне (сувенір)

Спеціальними сувенірними відзнаками нагородили за вірність фестивалю групу «AROMA» та призом глядацьких симпатій «Аліну Козар»

В номінації кіноаматорів

І.м. Алла Міщук, м.Бердичівфільм «Бердичівський Париж» (200 грн.)

ІІ.м. Юрій Криливець, м.Мукачево, фільм «Вівчар Іван Мацола» (150 грн.)

ІІІ.м. Сергій Ройко, м.Луцьк, фільм «LE 1000» (сувенірна винагорода)

Також відзначили в номінації за кращий фільм про особистість «Висота», Віру Кумпан, м.Полтаваза кращу операторську роботу фільм «Джерело святої праведної Анни» Миколу Величковського з м.Дубно та Миколу Торяниказ м.Гадяч, Полтавька обл. фільм «Тумани МаліБу»

В фотоконкурсі номінація «Репортаж»

І.м. Марії Пантюх , м.Суми (100 грн.)

ІІ.м. Ігор Случик, м.Луцьк (сувенірна винагорода)

«Репортаж»

І.м. Мар’яна Дмитрук, м.Ківерці (100 грн.)

ІІ.м. Туристичний клуб «Робинзон» м.Цюрупинськ, Херсонська обл. (сувенірна винагорода)

Портрет

І.м. Микола Шумбасов м.Цюрупинськ, Херсонська обл.(100 грн.)

ІІ.м. Ніна Бочарова, м.Луцьк (сувенірна винагорода)

В конкурсі на найкумеднішу туристичну бувальщину перемогла Галина Гордій, м.Ковель (сувенірна винагорода).

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ