Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Невідома жінка від імені Львівського військкомату збирає гроші

До Львівського обласного військового комісаріату надійшло повідомлення, що невідомі громадяни без відповідних дозволів збирають кошти у громадському транспорті на допомогу Збройним Силам України. Повідомила Юлія Кіндзерська, відділ по роботі з громадськістю Львівського ОВК.

Так, 30 вересня приблизно о 16.30 жінка віком 24-30 років збирала кошти на потреби українського війська від імені Львівського обласного військового комісаріату. При цьому у неї був бейджик з назвою військової організації та документ з кутовим штампом та прізвищем військового комісара. Жінку помітили у міському транспорті, на маршруті №41 – вона зайшла біля готелю "Супутник", що на вул. Княгині Ольги, та вийшла на перехресті Стрийська-Наукова.

"Повідомляємо, що Львівський обласний військовий комісаріат не веде такої діяльності та жодних розпоряджень щодо збору коштів керівництво військкомату не давало. Варто зазначити, що подібні злочинні дії дискредитують роботу, яку проводить Львівський обласний військовий комісаріат з організації допомоги військовим, які перебувають у зоні проведення АТО, та руйнують довіру до відповідних волонтерських організацій. Всіх свідомих громадян, які стали свідками шахрайства зазначеного виду, просимо повідомляти представників міліції або безпосередньо Львівський ОВК. Телефон чергового ОВК – (032) 260-26-56", - зазначено у повідомленні.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ