Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Покрову у Львові збиратимуть кошти для сімей, які втратили рідних у зоні АТО

У Львові 14 жовтня відбудеться благодійний проект-ініціатива «Героям Слава», спрямований на збір коштів сім’ям загиблих військовослужбовців у зоні АТО з Львівщини, повідомила прес-служба Львівської облради.

14 жовтня у Львові пройде соціальна акція: великий телемарафон у поєднанні з благодійним концертом зірок української естради. Організаторами соціального проекту виступили продюсерський центр «Star  school» і телерадіокомпанія «Львів».

Телемарафон триватиме впродовж семи годин і матиме вигляд відкритого майданчика для обговорення шляхів виходу та припинення «неприхованої» війни: відверті розповіді безпосередніх учасників подій в зоні АТО, спілкування з родичами загиблих солдатів, а також відкритий збір коштів на їх підтримку.

Зібрані кошти будуть підраховані в online - режимі та вручені сім’ям у прямому ефірі або перераховані на особисті рахунки близьких родичів загиблих наступного дня після акції.

Ввечері 14 жовтня на сцені Львівської опери, зірки української естради даватимуть благодійний концерт «Героям слава», який водночас транслюватиметься у прямому ефірі ТРК «Львів». Виручені з продажу квитків кошти також будуть передані сім’ям загиблих солдатів. Квитки можна придбати у театральних касах міста.

Пряма трансляція телемарафону на ТРК «Львів» відбуватиметься 14 жовтня з 14.00 до 18.00 , з 18.00 до 20.30 – трансляція благодійного концерту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ