Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Здоров'я

Мусій прокоментував своє відсторонення: це політична розправа

Глава МОЗу Олег Мусій, якого сьогодні відсторонили з посади, заявив про політичну розправу і наміри протистояти рішенню прем'єр-міністра Арсенія Яценюка.

Мусій вважає претензії глави уряду щодо його роботи необґрунтованими і назвав причину, з якої його змусили залишити своє крісло.

"Прем'єр незадоволений ходом тендерних закупівель, тому він виніс ось таку пропозицію. Його претензії до мене абсолютно не обгрунтовані. Більш того, це політична розправа за незговірливість в проведенні тендерних закупівель", - сказав міністр у коментарі виданню "Новое время".

Він також додав, що ще три місяці тому пропонував Яценюку звільнити свого заступника Руслана Салютіна, який і "завалив тендерні закупівлі", однак той не відреагував на його звернення.

Мусій додав, що вивчатиме юридичну сторону його відсторонення і у майбутньому не виключає оскарження рішення глави Кабміну.

"Я як зареєстрований кандидат у народні депутати буду брати участь у виборах, тому за законом я маю право не працювати і працювати не буду. А далі - вивчу питання з юридичної точки зору, тоді зможу щось прокоментувати. Напевно, доведеться протистояти рішенню Яценюка" , - резюмував урядовець.

ТСН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ