Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Швейцарці навчатимуть у Львові психологів, психотерапевтів та лікарів-психіатрів

9-10 жовтня швейцарські експерти навчатимуть у Львові практикуючих психологів, психотерапевтів та лікарів-психіатрів кращих світових практик вивільнення напруги та травми, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Ця методика є актуальним світовим надбанням і ми отримали неймовірний шанс перейняти ці знання. Ця методика включає в себе такі непрості елементи, як: нейроанатомія і нейрофізіологія, нейроетіологія стресової реакції та есенціальний тремор. Ми запросили експертів зі Львова та України долучитися до навчань і отримали дуже багато заявок. Зараз критично забезпечити найвищий рівень психологічної допомоги постраждалим в ході реалізації АТО, військовослужбовцям та громадянам, сприяти психологічній пружності населення», - зазначає організатор навчань Тетяна Карпюк.

Програма є сертифікованою та безкоштовною. Для отримання повної інформації щодо цільової аудиторії, навчань та участі звертайтеся за е-мейлом [email protected]

Подія організована Центром Кризової Інтервенції «СІС» за сприянням департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради та Львівського обласного клінічного психоневрологічного диспансеру.

Довідка.

Центр Кризової Інтервенції (CrisisInterventionCenter, СІС) створений для забезпечення ефективності врегулювання громадянських, регіональних та міжнародних конфліктів, становленню миру та громадянського суспільства в Україні та за її межами. Центр Кризової Інтервенції працює за моделлю поєднання трьох напрямів: психотерапії, врегулювання збройних конфліктів та управління миром. Центр Кризової Інтервенції створений для забезпечення ефективності врегулювання громадянських, регіональних та міжнародних конфліктів, становленню миру та громадянського суспільства в Україні та за її межами.

СІС працює за психоаналітичною моделлю кризовою інтервенції. Психоаналітична модель передбачає розуміння будь-якого конфлікту через призму тонких психологічних процесів, які відбуваються з людиною на час кризи та передають настрої та поведінкові шаблони між суспільними групами. Для подолання будь-якої кризи, такої як збройний конфлікт психоаналітична модель передбачає діагностування та аналіз суспільних процесів для забезпечення ефективної інтервенції для подолання реальних та символічних загроз, які мають силу дестабілізуючого фактору як для держави так і для окремих її регіонів.

Тетяна Карпюк, засновник «Центру Кризової Інтервенції», науковець, фахівець з політичного екстремізму, аналітик з питань врегулювання конфліктів, має досвід роботи у гарячих точках на Близькому Сході (Ірак, Палестина, Єгипет, Туреччина), входить до складу експертної групи Безпеки міста Львова, проводить консультації з питань антитерористичних заходів, автор статті «Злочини проти людства» в енциклопедії політичної думки Америки за ред. М.Гібсона.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ