Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Червонограді неповнолітня отруїлась енергетиком

Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Червоноградського МВ притягнули до адміністративної відповідальності батьків двох неповнолітніх дітей, котрі вживали енергетичні напої, повідомила Оксана Козачок, помічник начальника Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області.

В Червоноградський міський відділ міліції надійшло повідомлення з приймального відділення ЧЦМЛ про те, що до них каретою швидкої медичної допомоги була доставлена 13-річна місцева мешканка із діагнозом: отруєння енергетичним напоєм. Потерпіла госпіталізована  в реанімаційне відділення лікарні.

 «Як встановили правоохоронці цього дня неповнолітня прогулюючись зі знайомими придбала у одному з кіосків у місті Червоноград енергетичний напій «Браво», після вживання якого їй стало погано. Коли дівчина прийшла додому, її батьки викликали швидку», - розповів начальник СКМСД Червоноградського МВ, капітан міліції Руслан Король.

На батьків неповнолітньої складено адміністративні  протоколи за ч.1 ст.184  КУпАП (Ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов'язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей - тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян), а також проведено профілактичні бесіди по недопущенню скоєння подібних ситуацій в майбутньому.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ