Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові 400 дітей взяли участь в навчанні плаванню

Завершилось три етапи міської програми навчання плавання. Впродовж цих етапів понад 400 дітей отримали навики плавання, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Щоденно, впродовж 10 занять, діти навчались плавати у професійних тренерів басейну палацу спорту ЛОО ФСТ «Динамо», що знаходиться за адресою: вул. Вітовського, 53.

Також 25 вересня на сесії Львівської міської ради внесено зміни до міської програми плавання. Так, діти, батьки яких є учасниками антитерористичної операції матимуть змогу взяти участь у програмі.

Загалом цьогорічна програма плавання складатиметься із 8 етапів. Організатором програми є управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради та Львівське комунальне підприємством «Спортресурс».

«Це справді одна із дієвих програм, яка дає можливості дітям відвідувати уроки плавання та отримувати знання від фахових тренерів. Наше спільне завдання, як громади, створити можливості для кожної дитини», - зазначив Володимир Шнайдер, керівник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Довідка.

15 травня 2014 року сесією Львівської міської ради прийнято ухвалу №3315 «Програма навчання плаванню у м. Львові на 2014-2015 роки».

Цього року, для того, аби діти навчились плавати з міського бюджету виділено 300 тис. грн. В середньому вартість одного заняття на дитину становить 40 грн. За ці кошти, до даної програми планується залучити понад 750 дітей.

У програмі можуть взяти участь, а відтак безкоштовно навчитись плавати та зміцнити своє здоров’я, учні з числа:

·дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей;

·дітей-сиріт;

·дітей, позбавлених батьківського піклування;

·дітей-інвалідів (котрі мають здатність до самообслуговування та не мають протипоказань);

·дітей, які постраждали внаслідок Скнилівської трагедії;

·талановитих та обдарованих дітей – переможців міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських, районних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад, відмінників навчання, у тому числі гуртківців установ дитячо-юнацьких молодіжних клубів м. Львова;

·учасників дитячих творчих колективів та спортивних команд;

·дітей, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків;

·дітей, батьки яких приймають участь у антитерористичній операції.

Для того, аби записати дитину на програму плавання, необхідно звернутись в районний відділ соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за місцем проживання або в управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради (пл. Ринок, 1, к. 521, тел. 297-58-74):

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ