Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Стрий прийматиме сьомий міжнародний турнір з боротьби «Кубок Довбуша»

4 жовтня в приміщенні спортивного залу Стрийської ДЮСШ (м. Стрий, вул. Крушельницької, 18-а) відбудеться 7-й відкритий всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед юнаків та з вільної боротьби серед дівчат (вікові групи 2000-2001, 2002-2004 рр.н.) «Кубок Довбуша», повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОДА.

За попередніми заявками учасниками цьогорічних змагань будуть понад 200 кращих юних борців національного рівня, а також спортсмени зі Словаччини, Молдови та Болгарії.

Змагання проводяться за підтримки управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, Львівської обласної федерації греко-римської боротьби, відділення НОК України у Львівській області та обласної дитячо-юнацької спортивної школи.

Взяти участь в церемонії урочистого відкриття змагань (04.10.2014р. о 12.30 год.) запрошені: Заслужений тренер України з вільної боротьби, тренер цьогорічної чемпіонки світу з вільної боротьби серед жінок, кращої спортсменки України Юлії Остапчук Андрій Пістун; начальник управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, перший заступник голови відділення НОК України у Львівській областіЮрій Майборода; президент Львівської обласної федерації греко-римської боротьбиЄвген Путій, керівник спортивного клубу «Ведмеді» (м. Стрий) Руслан Бабець та ін.

Змагання розпочинаються 4 жовтня 2014 р. о 9 год. 30 хв.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ