Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Прикордонники затримали громадян Афганістану

Чотирьох громадян Афганістану, які мали намір потрапити до однієї з країн ЄС затримали вчора на Закарпатті прикордонники Чопського загону. Проінформувала прес-служба ДПС України

В рамках  оперативно-профілактичних заходів охоронці рубежу спільно з співробітниками  ДАІ зупинили на околиці селища  Розівка автомобіль «БМВ» словацької реєстрації. В салоні автівки правоохоронці виявили 4 громадян Афганістану, які були без документів. Водієм виявився громадянин України ­– житель міста Мукачево. Зі слів затриманих  вони мали намір потрапити до Угорщини.  Відносно водія – громадянина України складені документи  за ознаками скоєння злочину передбаченого статтею 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Ще  п’ятьох  «мандрівників» –  4 громадян Шрі-Ланки та громадянина Сирії затримали сьогодні вночі прикордонники Сумського загону спільно з співробітниками СБУ.  Отримавши  завчасну інформацію від співробітників УСБУ в Сумській області, правоохоронці завчасно виставили додатковий прикордонний наряд на місці ймовірного порушення державного кордону.

Згодом за допомогою приладу нічного бачення на напрямку між російським населеним пунктом Хінель та українським Баранівка було помічено рух групу невідомих осіб, які незаконно перетнули кордон з Росії в Україну. Негайно висунувшись на вказаний напрямок, правоохоронці за кілька метрів від держрубежу затримали мандрівників. Ними виявилися 4 громадянина Шрі-Ланки, громадянин Сирії та їхній пособник – 47-річний громадянин України, мешканець прикордоння. Наразі проводяться перевірочні заходи. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ