Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міністр оборони доручив прискорити видачу військовим нових зразків зброї

Міністр оборони Степан Полторак доручив чиновникам МОУ та Генерального штабу невідкладно внести зміни в існуючі нормативно-правові документи, які визначають терміни забезпечення війська новими зразками зброї, військової техніки та тилового майна. Про це інформує прес-служба Міноборони.

"Ситуація у країні вимагає щонайменше у тричі швидше приймати рішення щодо всебічного забезпечення Збройних сил України, та, особливо військовослужбовців, які виконують бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції", – підкреслив Полторак.

За його словами, "ліквідація бюрократичних перепон, які заважають швидкому впровадженню новітньої зброї, техніки та зразків тилового забезпечення - це вимога Президента України, і очікування тисяч військовослужбовців, які виконують бойові завдання на сході країни. Тому у оборонному відомстві здійснюються практичні кроки для вирішення існуючих проблем".

Полторак також зазначив, що Міноборони зацікавлене в придбанні модульних наметів американського виробництва. На його думку, за допомогою цього обладнання можливе розгортання казарм, командно-штабних пунктів, мобільних госпіталів та операційних.

"Запропонована продукція випробувана арміями багатьох країн світу, тож представляє інтерес й для українських військовослужбовців. Якість презентованої продукції буде оцінена за додатковими вимогами, і після відповідних випробувань, будуть прийняті відповідні рішення щодо її придбання", - сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ