Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Стрілянина у Донецьку триває

У Донецьку з 13:40 18 жовтня і до 3 години ночі 19 жовтня велися обстріли, епіцентрами яких були 4 райони - Петровський, Кіровський, Куйбишевський і Київський.

Як повідомили у міськраді Донецька, в результаті військових дій 18 жовтня в Донецьку загинуло 4 мирних жителя, 9 отримали осколкові поранення різного ступеня тяжкості.

"Станом на 10:00 обстановка у місті зберігається напруженою. Віддалені залпи чути в Петровському, Кіровському, Куйбишевському та Київському районах, про що повідомляють жителі", - зазначено у повідомленні.

В результаті артобстрілів зафіксовані численні руйнування житлового фонду, повністю знищений один з цехів Донецького казенного заводу хімічних виробів. 

Також зафіксовані і численні ушкодження газопроводів в Петровському та Київському районах. В цілях безпеки відключені від газопостачання 6 будинків по вулиці Крамарчука, а також 17 будинків по вулицях Кутузова, Звягільського, Савченко.

Системи життєзабезпечення міста працюють. Енергетики продовжують підключати підстанції від пошкодженої живильної станції Смолянка 220. В роботі ще перебувають 20 трансформаторних підстанцій.

Крім трамваїв за маршрутами №№3, 4, 8 і 16 у зв'язку, рух яких не здійснюється через відсутність напруги в контактній мережі, решта громадського транспорту працює за графіками.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ