Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Під Блок Порошенко "підмалювались" кандидати майже в сотні округів

Партія «Блок Петра Порошенка» вимагає від кандидатів, яких офіційно не підтримує партія, не використовувати символіку Блоку для обману виборців. Прес-служба «Блоку Петра Порошенка»

Оголошення поширила прес-служба на інтернет сайті «Блоку Петра Порошенка» :

"У ході кампанії на нинішніх виборах народних депутатів України, а особливо на її завершальному етапі, деякі кандидати обманюють виборців і використовують у своїй агітації матеріали, символіку або її фрагменти, які мають свідчити про начебто підтримку їх з боку Партії «Блок Петра Порошенка».

Ми неодноразово наголошували на неприпустимості подібних маніпуляцій.

У штабі Блоку Петра Порошенка підготовлено позов проти низки кандидатів, які неправомірно використовують символіку Блоку і тим вводять у оману виборців.

Використовувати символіку Блоку Петра Порошенка можуть лише ті кандидати, які підтримані з’їздом партії, і мають відповідний дозвіл.

Також юридична служба «Блоку Петра Порошенка» підготувала низку звернень до телевізійних каналів з вимогою зняти з рекламних блоків ролики тих кандидатів в народні депутати, які самовільно, без дозволу на те політичної партії «Блок Петра Порошенка» використовують у своїй передвиборчій агітації символіку та гасла нашої політичної сили. Зокрема, юристи зафіксували недобросовісне використання символіки в рекламних роликах самовисуванців О. Кузьмука (виборчий округ №38), В. Пилипишина (виборчий округ №223) та інших. Юридична служба партії вимушена звернутися до судових та правоохоронних органів через факти введення в оману виборців тими кандидатами в народні депутати-самозванцями, які використовують символіку Блоку і при цьому не є висуванцями партії.

Наголошуємо, символіку Блоку Петра Порошенка мають право використовувати тільки ті кандидати в народні депутати, яких офіційно підтримала наша партія. Звертаємо увагу керівників ЗМІ та рекламних служб редакцій на цей важливий момент."

Також ситуацію прокоментувала у Facebook Ірина Геращенко, Уповноважений президента України з мирного врегулювання конфлікта на сході країни.

"Наші юристи аж на 97 округах засікли самозванців, що використовують символіку блоку без всякого на то дозволу. Деякі нахаби крутят навіть ролики по ТБ, не маючи на то прав. Сьогодні юристи офіційно надіслали листи до телеканалів з вимогою зняти таку рекламу, на деяких самозванців змушені подати до суду."

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ