Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Воїни-афганці підтримали «Народний Фронт»

Воїни-афганці підтримали «Народний Фронт». Про це йдеться в заяві, яку обласна Спілка ветеранів локальних війн та збройних конфліктів оприлюднилана підтримку команди Арсенія Яценюка. Повідомили в "Народному фронті".

Представники організації надіються, що до влади в Україні прийдуть справжні патріоти, які впроваджуватимуть необхідні для нашої країни реформи та, найголовніше, допоможуть встановити мир. «Ми впевнені, що численні представники добровольчих батальйонів, які є у команді «Народного Фронту», допоможуть провести у Верховній Раді«АТО для олігархів та корупціонерів». Саме ці люди, які дивилися в очі смерті, допоможуть збудувати нову українську армію – сильну та здатну протистояти будь-якій агресії ззовні. Зрештою, саме комбати-учасники АТО як ніхто інший знають потреби таких, як ми – військових ветеранів, та зможуть допомогти нам у вирішенні численних соціальних проблем.» - заявляють афганці. 

Подаємо повний текст заяви:

«Сьогодні ми живемо у доленосний для України час. Майдан змінив наше суспільство, зруйнував стереотипи та страхи. Ми, українці, зрозуміли, що разом ми можемо боротися за краще майбутнє для себе та нашої країни. Зараз ми очікуємо, що до влади в Україні прийдуть справжні патріоти, які впроваджуватимуть такі необхідні для нашої країни реформи. Та, найголовніше – допоможуть встановити та зберегти мир.

Саме тому наша обласна Спілка ветеранів локальних війн та збройних конфліктів підтримує партію «Народний фронт». Ми впевнені, що саме у цій команді – люди, які взяли на себе відповідальність за країну у найскладніший для неї час. Це – рішучі та відповідальні лідери.

Ми впевнені, що численні представники добровольчих батальйонів, які є у команді «Народного Фронту», допоможуть провести у Верховній Раді«АТО для олігархів та корупціонерів». Саме ці люди, які дивилися в очі смерті, допоможуть збудувати нову українську армію – сильну та здатну протистояти будь-якій агресії ззовні. Зрештою, саме комбати-учасники АТО як ніхто інший знають потреби таких, як ми – військових ветеранів, та зможуть допомогти нам у вирішенні численних соціальних проблем.

Ми впевнені, що саме команда «Народного фронту» зможе забезпечити ефективний спротив та обороноздатність нашої держави. Адже саме у найскладніший для України час ці люди довели своїми діями, що вони гідні очолювати наше суспільство. І ми – воїни-афганці – цілковито підтримуємо їх! Слава Україні!»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ