Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львові під офісом «Укргазвидобування» вимагали зняти Сендегу

Сьогодні, 20 жовтня, біля приміщення ПАТ «Укргазвидобування» у Львові відбувся небагатолюдний мітинг громадських патріотичних сил Львівщини, учасники якого вимагали відсторонення від роботи керівника Львівського відділення ГПУ «Полтавагазвидобування» Олександра Сендеги, апелюючи до виконання норм Закону України «Про очищення влади», повідомили у ПАТ «Укргазвидобування».

На думку компанії, такі заходи використовуються для дестабілізації її роботи, оскільки Олександр Сендега уже протягом багатьох років займає посаду керівника Львівського відділення ГПУ «Полтавагазвидобування».

Керівництво та робочий колектив підприємства заявили, що повністю підтримують зайняття Олександром Сендегою його посади.

ПАТ «Укргазвидобування» також заявило, що за зверненням Олександра Сендеги до керівництва компанії відбудеться позапланова перевірка із залученням представників Міністерства енергетики та вугільної промисловості, НАК «Нафтогаз України» та ПАТ «Укргазвидобування» у відповідності до норм Закону України «Про очищення влади».


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ