Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові вп’яте відбудеться Форум ОСББ

Упродовж 2 днів – 23 та 24 жовтня – у місті пройде П’ятий всеукраїнський форум об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ). Основні теми для обговорень – реформування галузі житлово-комунального господарства України, а також практики впровадження енергоефективних заходів, їхня державна та муніципальна підтримка, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Старт Форуму – в четвер о 9.00 у приміщенні готелю «Дністер» (вул. Матейка, 6). Опісля відбудеться брифінг для ЗМІ.

Цьогоріч Форум збере понад 200 учасників з усієї України. Спеціальними гостями будуть міський голова Львова Андрій Садовий, заступник Міністра регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України Андрій Білоусов та Голова Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України Сергій Савчук. Участь у заході візьмуть також голови ОСББ та управлінських компаній, представники місцевої та державної влади, міжнародних організацій, експерти у галузі житлово-комунального господарства.

У підсумку обговорень учасники повинні напрацювати спільну резолюцію з пропозиціями та вимогами до відповідних центральних органів влади.

Організатори та партнери Форуму: Інститут міста, Львівська міська рада, Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ), проект USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні», програма USAID «Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок», Фонд ім. Фрідріха Еберта, Міжнародна фінансова корпорація (IFC), ТОВ «Данфосс-Україна», ПП «Хвоя Інтегра», АТ «МетаБанк», ПАТ «Банк Львів», Хенкель Баутехнік (Україна), ТзОВ «АІП».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ