Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська міліція розслідує використання піротехніки на стадіоні «Арена Львів»

Використання піротехніки на «Арені Львів» під час матчу національної збірної України з футболу не залишилося поза увагою Львівського міського управління міліції. Наразі встановлюються особи порушників. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

12 жовтня під час матчу Україна - Македонія стюардами стадіону «Арена Львів» спільно зпрацівниками львівської міліції було затримано 2 особи, яким, за рішенням Сихівського районного суду, було призначено покаранняу вигляді штрафу.

«Затримані не належать безпосередньо до фанатського руху, виглядає, що цезвичайні вболівальники, що прийшли на матч», - зазначив Мирон Чорній, начальник відділу громадської безпеки Львівського міського управління міліції.

Щодо інших учасників правопорушень, то наразі ведеться робота по ідентифікації осіб, що використовували піротехніку на матчі.

«Завдяки хорошій системі відеоспостереження стадіону ми маємо доступ до фотографій та відео, з допомогою яких можна прослідкувати поведінку фанатів під час матчу. Розслідування ускладнюється тим, що під час матчу на цих особах були одягнені балаклави, капюшони, і тому важко роздивитися їх обличчя. Після встановлення осіб правопорушників будуть здійснені заходи щодо притягнення їх до відповідальності», - розповів Мирон Чорній.

Крім того, управління міліції регулярно проводить профілактичну роботу з фанатами, що вже були затримані за правопорушення на стадіонах чи футбольних заходах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ