Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

До Львова вкотре «приїхав» смачний джаз

Традиції фестивалю «Alfa Jazz», що тривав у червні цього року, продовжує концерт гурту «Ballad Kolo». Концерт відбудеться вже завтра, 22 жовтня, о 19:00. у Львівській обласній філармонії (вул. Чайковського, 7). Серед учасників джазового ансамблю – бас-гітарист Ігор Закус, саксофоніст Артем Менделенко, клавішник – Родіон Іванов, ударник – Олександр Поляков, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Проект «Jazz-Коло» - концерти українських джазових виконавців, які записують на аудіо- та відеоносії. Український джаз на DVD – це вперше в Україні. Це велика підтримка української музики», - зазначає музикант Ігор Закус.

Довідка

Ігор Закус справедливо вважається найкращим бас-гітаристом України. В його музиці – і техніка, і вражаюча мелодика, і справжня українська співучість, поряд з виваженістю саунду міжнародного рівня.

Музикант народився у Червонограді, закінчив Львівське музичне училищетаЛьвівську національну музичну академію як гобоїст, паралельно займався бас-гітарою.

Стилі, в яких нині працює Ігор – funk-fusion, smooth, рор-jazz. До творчої співпраці належать проекти з Оксаною Білозір,Іриною Білик, групою «ВІА Гра».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ