Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Яценюк у Львові розповів про щурів у казначействі

Безвідповідальність – одна із найважливіших проблем в країні. Про це сьогодні, 21 жовтня, під час брифінгу на Яворівському полігоні заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

«Часу на формування нового уряду  у нас немає. У кожної партії є своя програма і своя кандидатура на посаду прем’єр-міністра, але кожен повинен сказати і показати людину, яка буде нести відповідальність за діяльність. Ми сформували фундамент, тепер треба проводити реформи. Потрібні не ті, хто хочуть, бо таких ціла черга буде, а потрібні ті, хто можуть», - сказав Яценюк.

Він також розповів на зустрічі із студентами ЛНУ ім. І. Франка про те, як уряд запроваджував нову систему оподаткування великого бізнесу.

«Якби ви знали, що вони мені творили в парламенті. На телеканалах про мене знімали цікаві сюжети, розповідали «хороші» речі, але нічого – ми заставили їх платити і збільшили ренту на корисні копалини», - сказав він.

Яценюк наголосив, що його уряд відчув значні труднощі після діяльності попередників.

«Коли ми прийшли в уряд, то по казначейству бігали щурі, а на рахунках були нулі. Це все тому, що минулий уряд Азарова жив у борг.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ