Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Яценюк поклопотав за полковника з Львівщини

Ігоря Гордійчука, полковника 80-ї окремої аеромобільної бригади з Львівщини сьогодні нагородили званням «Героя України». Про це попросили прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка побратими військового. І відразу сьогодні відповідний наказ про присвоєння «Героя України» підписав Президент України. Повідомили в "Народному фронті".

До Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, який сьогодні з робочим візитом відвідав Львівщину, на Яворівському полігоні звернувся військовий Іченський Анатолій. Чоловік попросив дати звання «Героя України» своєму побратимуІгорю Гордійчуку, який брав участь у відновленні контролю та утриманні Савур-Могили.Про цеповідомив кореспондент«Львівського порталу».

За кілька годин звання військовому з Львівщини були присвоєно.

Ігор Гордійчук – полковник, якийочолював загін спецпризначення, під час виконання завдань у тилу противника командував операціями із зайняття Савур-Могили. Гордійчук також "особисто очолював загони спецназу, виконуючи завдання глибинної розвідки далеко за лінією фронту. Впродовж 12 днів безперервних боїв на Савур-Могилі полковник Гордійчук героїчно утримував позицію, незважаючи на поранення і контузію, - повідомили в РНБО.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ