Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Особливість виборчої кампанії: брак креативу та масштабний підкуп

Особливістю поточної виборчої кампанії є відсутність креативу та масштабний підкуп виборців з боку кандидатів-мажоритарників по всій країні. Про в ефірі телеканалу «112» заявив народний депутат від «УДАРу» Володимир Куренной. Повідомила прес-служба політичної партії "УДАР Віталія Кличка".

«На превеликий жаль, креативу в цій парламентській кампаній немає жодного, натомість є примітивний безкарний підкуп виборців. Незважаючи на посилення відповідальності за порушення виборчого, а подекуди і кримінального законодавства, жодна з порушених майже 150-ти справ до логічного завершення так і не доведена», - наголосив Куренной.

«Ударівець» зазначив, що підкуп виборців існуватиме доти, доки одна сторона порушуватиме законодавство, пропонуючи гроші в обмін на правильну позначку в бюлетені, а інша - продаватиме свій голос. «Одним із завдань на перший рік роботи нової Верховної Ради має стати кардинальна зміна виборчого законодавства та встановлення пропорційної виборчої системи з відкритими списками, що дасть змогу перебороти та викорінити технологію підкупу виборців в Україні», - сказав Володимир Куренной.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ