Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Аварія у Внукові: прибиральник снігу не визнає провини

Водій снігоприбиральної машини, з якою зіткнувся літак керівника французької компанії Total, заявив, що не був п'яним у момент аварії. Він також відмовився визнати свою провину. Передала Українська служба BBC.

Внаслідок аварії літака у московському аеропорту "Внуково" у ніч проти вівторка загинули усі четверо людей, що перебували на борту, у тому числі 63-річний голова ради директорів найбільшої французької нафтової компанії Total Крістоф де Маржері.

Раніше офіційний представник Слідчого комітету Росії Володимир Маркін повідомив, що підозрюваного винуватця аварії - водія снігоприбиральної машини Володимира Мартиненка - затримали, і він нібито був напідпитку, коли сталася аварія.

Представники слідства заявили, що проситимуть про його арешт.

Однак адвокат пана Мартиненка стверджує, що його підзахисний не був п'яним, а слідчі дії проводили без адвокатів.

"Під час допиту Мартиненко заявив, що не визнає своєї провини, у момент надзвичайної події він був тверезим", - сказав агенції "РИА Новости" адвокат Олександр Карабанов.

За словами останнього, його підзахисний взагалі не вживає спиртних напоїв через проблеми зі здоров'ям. Адвокат також заявив, що домагатиметься незалежної експертизи, яка зробить висновки, чи справді Володимир Мартиненко був п'яним.

"Зараз він погано розуміє, що відбувається, перебуває в емоційному шоці, скаржиться на біль у серці і просить забезпечити його необхідними ліками", - також розповів захисник.

BBC Ukrainian

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ