Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

СБУ щодня відбиває хакерські атаки на систему ЦВК "Вибори"

Служба безпеки України заявляє, що робить усе можливе для того, щоб парламентські вибори в Україні пройшли мирно і спокійно в кожному окрузі – від Заходу до Сходу. Про це голова СБУ Валентин Наливайченко заявив в ефірі телеканалу одного з телеканалів 21 жовтня.

"За завданням Президента ми працюємо над тим, щоб зачистити державу від диверсантів, захистити ресурси ЦВК та разом з МВС і ГПУ вжити таких упереджувальних заходів, які б дозволили кожному громадянину думати не про безпеку, а про те, де його паспорт і за кого він хоче проголосувати", - сказав голова СБУ.

Наливайченко уточнив, що Служба здійснює контртерористичні та контррозвідувальні заходи до дня голосування та забезпечує охорону ресурсів і сайту ЦВК, а також системи "Вибори". 

"Щодня з 18 жовтня тисячами здійснюються атаки на ресурс "Вибори" і вони відбиваються нашими фахівцями разом з іншими відомствами. Для нас дуже важливо захистити цей електронний острівець справжніх чесних виборів", - наголосив голова СБУ.

Він також нагадав, що для сигналів про порушення та спроби підкупу виборців діє "гаряча лінія" СБУ та працюють спільні групи, до яких запрошено громадських активістів.

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ