Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дмитро Павліченко оголосив безстроковий пікет готелю Hyatt

22 жовтня об 11.30 кандидат у народні депутати України по 223 виборчому округу, відомий в’язень сумління та борець з режимом Януковича Дмитро Павліченко, організовує пікет готелю Hyatt (вул Алли Тарасової,5). Головна вимога - примусити власника готелю, колишнього генпрокурора від ВО «Свобода» Олега Махніцького оприлюднити свої доходи. Повідомила прес-служба кандидата.

«Сьогодні партія «Свобода» примушує мене знятися з виборів на користь їхнього кандидата, - розповідає Дмитро Павліченко, - але я завжди цілеспрямовано боровся проти корумпованої системи влади. Чому я повинен боротися з одними корупціонерами і допомагати іншим? Нехай колишній генпрокурор прозвітується, як з офіційними доходами у кілька тисяч гривень можна купити собі один з найпрестижніших готелів в Україні. Крім того, мені цікаво почути від нього, за що у березні 2014 року мене знову хотіли заарештувати і не зробили цього лише тому, що я вчасно попередив про ці плани громадськість».

Нагадаємо, за твердженнями деяких громадських діячів, за три місяці перебування на посаді генерального прокурора України Олег Махніцький «заробив» більше 300 млн. доларів і придбав готель Hyatt . Натомість, якщо вірити деклараціям свободівця, доход всієї його сім’ї за попередні три роки складав всього лише кілька десятків тисяч гривень.

Дмитро Павліченко та його прихильники обіцяють не згортати свою акцію до того моменту, поки Махніцький особисто не вийде і не відповість на всі питання активістів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ