Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий розпорядився дати тепло

Відповідно до розпорядження міського голови Львова від 20.10.2014р. №365, сьогодні, 22 жовтня, у Львові розпочався опалювальний сезон для усіх категорій споживачів теплопостачальних підприємств. Проте, 12 будинків досі не готові до опалювального сезону. Найбільше з них будинків БУ-4 КЕВ Львова, які розміщені у Сихівському районі міста, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«У міжопалювальний період ми провели значні ремонтні роботи для забезпечення надійної і стабільної роботи наших об’єктів в опалювальному сезоні. Також з середини вересня розпочали процес заповнення водою своїх мереж і внутрібудинкових систем опалення.

Тому, відповідно до розпорядження міського голови про початок опалювального сезону, сьогодні зранку розпочався запуск об’єктів теплопостачання – котелень, ЦТП для подачі опалення до усіх споживачів, будинки яких готові до опалювального сезону. Однак, для нормалізації подачі опалення необхідно кілька днів, адже цей процес не відбувається миттєво.

Цього опалювального сезону на обслуговуванні ЛМКП «Львівтеплоенерго» є 1620 житлових будинків, 165 закладів освіти та 50 установ охорони здоров’я», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Станом на ранок 22 жовтня не заповненими теплоносієм залишаються 12 будинків. Будинки на вул. Гашека,20,20а, вул. Максимовича,7,7а,7б,9,9а не мають актів готовності до зими. Через ремонтні роботи в середині будинку не заповнені житлові будинки на вул. Стрийська,59, Панаса Мирного,43 (ЖБК-61), вул. В.Великого,23,25 (ОВБД-29). Також не має жодних звернення щодо заповнення від власників будинку на вул. Кримська,30 (відомчий гуртожиток).

Теплоносієм заповнені усі заклади освіти і медицини.

На основі листа-звернення опалення подається до Оранжерейно-тепличного комплексу по вул. Черемшини, 44 та 3-ї міської клінічної лікарні на вул. Озаркевича, 2. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ