Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській митниці запрацювала «гаряча лінія» для волонтерів

У Львівській митниці ДФС запрацювала «Гаряча лінія» з оперативного вирішення питань, які можуть виникнути під час проведення митного контролю та митного оформлення товарів, які ввозять на митну територію України донори гуманітарної, благодійної, технічної допомоги або волонтери для потреб АТО повідомила прес-служба ГУ мін доходів у Львівській області.

Відповідальними за надання інформації для вирішення зазначених питань визначено керівників митних постів. Отримати інформацію можна за телефонами:

(032) 293 22 21 – у пункті пропуску «Краковець»;

(032) 298 62 63 – у пункті пропуску «Рава-Руська»;

(03234) 2 09 06 – у пункті пропуску «Шегині»;

(03238) 2 56 09 – у пункті пропуску «Смільниця»;

(032) 229 82 88 – у пункті пропуску «Львів-аеропорт»;

(032) 240 56 70 – на митному посту «Львів-поштовий».

Окрім того, організовано цілодобову роботу «Гарячої лінії» за тел. (032) 258 99 79.

Також  налагоджено співпрацю суміжних служб, які задіяні в митному оформленні товарів для потреб АТО. Зокрема, узгоджено перелік підприємств, митних складів та складів тимчасового зберігання, що мають бажання здійснювати безкоштовну допомогу у вигляді декларування товарів та безкоштовного надання місць для зберігання та митного оформлення товарів, що переміщуються донорами гуманітарної, благодійної, технічної допомоги або волонтерами

Нещодавно за участі заступника Голови ДФС України Анатолія Макаренка відбулась селекторна нарада з питань волонтерської допомоги учасникам АТО. Головне питання, яке розглядали її учасники, – організація належної взаємодії з представниками волонтерського руху.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ