Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Самопоміч» і Порошенко лідирують на виборах до Львівської облради, - опитування

Партія міського голови Львова Андрія Садового «Самопоміч» лідирує на умовних виборах до Львівської обласної ради (якби вибори відбулися б сьогодні). За неї готові проголосувати 25,4% виборців. Про це свідчать дані соціологічного дослідження, проведеного Українським центром вивчення громадської думки "Соціоінформ".

На другому місці – Блок Петра Порошенка з 18,8 % потенційних голосів виборців Львівщини. Третій – Народний фронт Арсенія Яценюка, 9,2%, трохи відстає Радикальна партія Олега Ляшка з 7,7% голосів.

Крім них, п’ятивідсотковий бар’єр долає Громадянська позиція Анатолія Гриценка з 5,8% голосів. На межі проходження балансує «Свобода» - 4,3%. «Батьківщину» в облраді будуть раді бачити 3,7 % виборців.

Проти всіх готові проголосувати 2,3 % мешканців області, не підуть на вибори 5,8%, не змогли визначитися з вибором 13,2 % опитаних.

Довідка.

Аудиторія дослідження: виборці Львівської області. Вибірка:1200 респондентів; квотами у вибірці були вік і стать. Помилка репрезентативності дослідження становить +/- 3,5%. Метод дослідження особисте формалізоване інтерв’ю згідно з опитувальником. Терміни дослідження - 06 –16 жовтня 2014 р.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ