Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У найближчі два дні тепло повинно бути включене у всіх дитячих садочках, школах та лікарнях Львівської області

22 жовтня т.в.о. голови Львівської ОДА Юрій Турянський взяв участь у засіданні Кабінету Міністрів у форматі селекторної наради з головами облдержадміністрацій щодо початку опалювального сезону. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як повідомив під час наради прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, згідно з отриманим звітом, всі області технічно готові «на 100% до включення тепла».

«По всій Україні, за даними Гідрометцентру, середня температура буде нижче 8 градусів. Це означає, що всі області повинні ввімкнути опалення», - сказав Арсеній Яценюк.

Опісля участі у засіданні Уряду, Юрій Турянський провів апаратну нараду з керівниками міст обласного значення та головами РДА щодо запуску опалення та подачі тепла у помешкання мешканців Львівщини та об’єктів соціальної сфери.

Станом на 22 жовтня опалювальний сезон розпочали м. Львів, м. Трускавець, м. Новий Розділ, м. Стрий, а також Бродівський та Сколівський райони.

“У найближчі два дні тепло повинно бути включене у всіх дитячих садочках, школах та лікарнях області. Відповідні розпорядження про початок опалювального сезону мають бути підписані негайно”, - зазначив Юрій Турянський, звертаючись до керівників районів.

Очільник Львівщини наголосив на важливості економії газу та дисципліни розрахунків за спожитий газ всіма категоріями споживачів. Він доручив подати районам та містам області інформацію щодо плану переходу на альтернативні види палива.

Юрій Турянський підкреслив необхідність впровадження енергоощадних проектів.

“Ініціюйте енергоощадні проекти. Львівська ОДА готова спільно шукати можливості їх фінансування, залучаючи кошти Євросоюзу. Впровадження енергоефективних технологій – одне з пріоритетних завдань”, - сказав Юрій Турянський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ