Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові «замінували» головний корпус «Політехніки»

Учора, 22 жовтня о 10.35 невідома особа на телефон чергового ГУ МВСУ у м. Львові (тел. 102) повідомила про замінування головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка» (вул. Бандери С., 12). Дзвінок був здійснений з телефону 238-04-91 (вуличний таксофон, розташований на вул. Карпінського, 8), повідормритли в департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з „ Планом дій …” у складі 37 осіб та 11 од. техніки. Місце подій було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. З головного корпусу університету виведено на безпечну відстань 1150 осіб, з них 350 осіб викладацького та обслуговуючого персоналу, 800 студентів.

Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом  з кінологом проведено обстеження приміщень корпусу університету та прилеглої території. Пошукові роботи завершено о 14.20, вибухового пристрою – не виявлено. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ