Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Мешканці Львівщини добровільно здали понад 200 одиниць зброї

З 1 по 31 жовтня на території міста Львова та області проводиться місячник добровільної здачі зброї. Станом на 19 жовтня до органів внутрішніх справ Львівщини здано 80 одиниць вогнепальної зброї армійських зразків, 22 одиниці мисливської нарізної зброї, 100 одиниць мисливської гладкоствольної зброї, 66 газових пістолетів і револьверів, 8 пристроїв для відстрілу гумових куль та майже 1 400 боєприпасів до вогнепальної зброї, повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

«Станом на 19 жовтня до органів внутрішніх справ громадяни добровільно здали 202 одиниці вогнепальної зброї, а також майже 1 400 боєприпасів до вогнепальної зброї різних калібрів», – повідомив начальник Управління громадської безпеки ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Андрій Гребенюк.

 Загалом правоохоронцям здали 80 одиниць вогнепальної зброї армійських зразків, 22 одиниці мисливської нарізної зброї, 100 одиниць мисливської гладкоствольної зброї, 66 газових пістолетів і револьверів, 8 пристроїв для відстрілу гумових куль.

Окрім того. до працівників міліції під час місячника добровільної здачі зброї звернулося троє громадян, які мали бажання зареєструвати гладкоствольні рушниці у власне користування. Після проведення усіх необхідних перевірок, зброю було офіційно зареєстровано на них.

Керівництво Головного управління МВС України у Львівській області застерігає громадян, що незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Громадяни, котрі самі звернуться до правоохоронців з метою добровільної здачі зброї, уникнуть кримінальної відповідальності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ