Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львові велике бомбосховище продали у приватні руки

На вул Є. Коновальця, 10, під будинком міститься велике надійне бомбосховище, яке було побудовано у міжвоєнний період як сучасна інженерна споруда, добре захищена бетонним перекриттям і зміцнена сталевими балками. Міська влада продала це сховище за копійки приватній особі. Про це сьогодні, 23 жовтня, під час засідання сесії Львівської міської ради розповів депутат Богдан Панкевич, повідомив кореспондент Гал- інфо з сесійної зали.

"Власник порізав і здав на металобрухт сталеві балки, щоб компенсувати собі ціну покупки приміщення. Зараз приміщення не використовується, воно було виставлено на продаж приватною особою", - розповів депутат.

За його словами, зважаючи на загрозу відкритої війни з Росією, варто зобов'язати власника бомбосховища повернути приміщенню первинний інженерний стан за власний рахунок.Також депутат вимагає повернути приміщення  у комунальну власність.

Це приміщення депутат пропонує надати в користування волонтерським організаціям, які займаються забезпеченням армії та добровольчих батальйонів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ