Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Голос України» оприлюднив списки депутатів, які не голосували за «стратегічно важливі закони»

Газета Верховної Ради «Голос України» опублікувала списки народних депутатів, які не були на засіданні 20 жовтня і не голосували за «стратегічно важливі закони».

Списки з’явилися в сьогоднішньому випуску видання.

«У зв’язку із суспільною значимістю стратегічно важливих для країни проектів законів, які розглядалися на позачерговому засіданні Верховної Ради України 20 жовтня 2014 року, а також необхідністю інформування суспільства стосовно особистої явки на голосування народних депутатів України публікуємо результати реєстрації народних депутатів», – йдеться у повідомленні.

Зокрема, за даними газети, за внесення до порядку денного проекту закону, який мав врегулювати можливість голосування учасників АТО, не голосували 19 народних депутатів України, не брали участі у цьому голосуванні 216 депутатів, яких не було.

Засідання Верховної Ради 20 жовтня, на якому мали розглядатися, зокрема, зміни до закону про вибори і документ про заборону російських серіалів, тривалий час не могло відкритися через відсутність кворуму.

Коли парламент все ж запрацював, для внесення цих законопроектів до порядку денного не вистачило голосів. Спікер Олександр Турчинов пообіцяв оприлюднити в офіційній пресі інформацію про депутатів, які не брали участь у засіданні.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ