Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Обирати треба тих, хто хоче і може щось зробити, - Анатолій Гриценко

22 жовтня лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко перебував на Львівщині. Зокрема, у м. Стрию зустрівся з міським головою Стрия Романом Шрамов’ятом та громадою Стрийщини. У поїздці його супроводжував народний депутат України Олег Канівець, який балотується до нового парламенту у списку «Громадянської позиції». Повідомила прес-служба ДФ "Добре серце".

Анатолій Гриценко зробив комплімент меру Стрия стосовно доріг та чистоти у місті. А предметом їхньої розмови було питання зняття з балансу Міністерства оборони 26 об’єктів, які знаходяться на території Стрия та вважаються власністю МОУ. Роман Шрамов’ят розповів, що з 2006 року питання не може зрушитися з мертвої точки через паперову волокніту та не бажання Міністерства оборони й Кабінету Міністрів йти на зустріч громади. Анатолій Гриценко окреслив схему за якою вирішуються такі питання, зокрема, має бути оцінка майна, землі, бізнес-план з обґрунтуванням на майбутнє призначення об’єктів. Та пообіцяв допомогти у вирішенні цього вкрай важливого питання для Стрия.

«Не соціологи, а мільйони громадян 26-го жовтня складуть рейтинги партій - своїм голосуванням на виборчих дільницях. Закликаю вас не бути пасивними і прийти в неділю на виборчі дільниці, бо в край необхідно обрати достойний парламент » - такими словами розпочав свій виступ у Міському будинку культури Анатолій Гриценко.

Спілкуючись з людьми лідер «Громадянської позиції» як завжди був лаконічний та конкретний. На його думку обирати треба тих, хто хоче і може щось зробити. І саме такі люди об’єдналися під прапором його політичної сили, зокрема, політична партія Демократичний Альянс.

У своєму виступі лідер «Громадянської позиції» зачепивши питання корупції у владі згадав досвід Грузії, зазначивши, що тоді й смітників не треба буде. Відтак, друга полови зустрічей була побудована на діалозі та відповіді на письмові питання.

Одразу ж біля мікрофону зібралося чимало охочих поспілкуватися з Анатолієм Гриценком. Запитували про можливу співпрацю у парламенті з іншими партіями; про те, чи погодився б парламентар знову стати Міністром оборони; про ідеологію програми партії «Громадянська позиція»; про маєток у Конче-Заспі, про сина в АТО; чому власний батальйон не збере; скільки коштує місце в списках «Громадянської позиції», тощо.

«Найактуальніша тепер тема - корупціонер-злочинець-зрадник Гриценко, який зі своєю партією іде на вибори як проект і за гроші Фірташа, Льовочкіна чи ще когось із олігархів. Усі вимагають від мене негайно спростувати, що я - не корупціонер і не отримую грошей від олігархів. При тому, що рух Чесно офіційно засвідчив: він не має ні до мене, ні до жодного із 156 кандидатів із нашого списку ніяких зауважень чи застереженнь щодо корупції - і це відомо всім», - сказав Анатолій Гриценко.

На завершення лідер «Громадянської позиції» наголоси, що новообрана Рада має вирішити ті питання, які з різних причин не були вирішенні після Революції Гідності. Це базові зміни до Конституції. «Їх треба приймати швидко, для того, щоб вже в лютому-березні прийняти, і щоб на місцеві вибори люди йшли під нові повноваження. Це децентралізація влади, тобто гроші і повноваження з Києва треба передати на місця», – наголосив Гриценко

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ