Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кандидат в народні депутати України Лабецький знявся на користь Лубківського

Зокрема, у зверненні до виборців 118-го виборчого округу (Личаківський, Пустомитівський та частина Шевченківського районів) кандидата в народні депутати України Олександра Лабецького сказано:

« І я надзвичайно задоволений, що такий кандидат з’явився і на нашому окрузі. Це – відомий український дипломат Данило Лубківський, знаний євроінтегратор та справжній патріот України. Єдиний з урядової команди Арсенія Яценюка, що подав у відставку з посади заступника міністра закордонних справ у зв'язку з відтермінуванням реалізації економічної частини Угоди про асоціацію з ЄС. Його кандидатуру підтримали інтелігенція та майданівці.

Я заявляю, що припиняю свою участь у виборчих перегонах на користь Данила Лубківського та закликаю усіх свідомих українців в.о. №118 підтримати саме Данила Лубківського.

Переконаний, що у майбутньому парламенті саме цей кандидат буде тим депутатом, який готуватиме всі необхідні європейські закони, які потрібно прийняти для інтеграції нашої держави в Європейський Союз. Щоб усі ми нарешті мали достойне життя!"

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ