Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові тривають Дні професійного самовизначення

Сьогодні, 23 жовтня, у Львові розпочався День професійного самовизначення, який об’єднує 24-й Ярмарок кар’єри та День відкритих дверей навчальних закладів. Від Львівської обласної ради учасників заходів привітав Ярослав Качмарик, голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності. Повідомила прес-служба Львівської облради.

Звертаючись до присутніх, Ярослав Качмарик наголосив на тому, що Ярмарок професій відбувається в доволі непростий час: «Сьогодні Львівщина прощається із ще одним своїм Героєм. Саме в ці хвилини відбувається панахида за загиблим у зоні АТО. Але ці хоробрі воїни віддають свої життя за те, щоб ми могли вчитися, працювати і розбудовувати Українську державу. Тож не помиляймось у виборі життєвого шляху».

Також депутат відзначив трудовий потенціал області: «Львівщина – надзвичайно перспективний регіон. Наша область посідає перше місце серед областей України за рівнем трудового потенціалу. Щоправда у Львівській області одна з найнижчих заробітних плат в Україні. А це означає, що потрібно працювати над виправленням цього недоліку, адже ми всі дивимось в Європу, прагнемо до європейських стандартів життя».

Цього року на львівському Ярмарку кар’єри майже 60 підприємств пропонуватимуть відвідувачам понад 1000 варіантів працевлаштування.

Водночас студентська молодь отримає нагоду вивчити реалії на ринку праці, з’ясувати вимоги підприємств до професійних умінь найманого персоналу, довідатися у потенційних працедавців умови та розмір оплати праці. А також випускники шкіл зможуть поспілкуватися з представниками майже 50 навчальних закладів різних рівнів акредитації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ