Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президент провів операцію з виявлення широкомасштабної схеми контрабанди - відправив помічників на ринок, - Бутусов

Банда керівників прокуратури, Держприкордонслужби, СБУ, МВС та Державної фіскальної служби в Одеській області "кришує" під час війни контрабанду і збут контрабандних товарів в Одеській області

Про це у своєму іронічному пості на Фейсбуці пише головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

Він зазначив: "Кричущий злочин розкрив особисто президент України в Одесі: Порошенко на ринку виявив, що вся Одеса торгує контрабандою: президент звинуватив "силовиків" в кримінальному "даху".

Петро Порошенко САМ (!) провів ефективну операцію з виявлення широкомасштабної схеми контрабанди та ухилення від сплати податків в Одеській області! Президент просто-напросто відправив помічників туди, де ця контрабанда продається. і виявилося - о, жах! - ТОВАРИ НА РИНКУ ПРОДАЮТЬСЯ БЕЗ ПЕРВИННИХ ДОКУМЕНТІВ ПОХОДЖЕННЯ! Тобто все це контрабанда.

Один з найбільших ринків України працює без сплати податків до бюджету - а керівники країни розповідають громадянам про нестачу коштів.

Якщо у нас є хоч якась держава? Хоч якась відповідальність?

Якщо так, то прокурор області, начальник СБУ і начальник відділу "К" області, начальник УВС і начальник УБЕЗ УВС, начальник РУВС, де розташований ринок "7 кілометр", начальник УБОЗ УВС, начальник Державної фіскальної служби та начальник ГФС по району, в якому працює ринок, начальник Держприкордонслужби в області - всі повинні піти у відставку, стати фігурантами службового розслідування, і кримінальної справи.

Це або злодії і злочинці, або абсолютно безвольні і некомпетентні люди, нездатні не тільки боротися зі злочинністю, але навіть елементарно змусити платити податки.

Керівництво цих відомств зобов'язане вжити найжорсткіших каральних заходів, щоб довести свою непричетність до цієї жахливої ​​корупції".

"А Петра Олексійовича прошу послати помічників на ринки Харкова, Дніпропетровська, Чернівців, Хмельницького, Львова, Волині, Києва. Ну має ж хтось починати боротися з корупцією керівництва силових відомств, треба ж хоч якось зупинити збут контрабанди!", - з іронією пише Бутусов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ