Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

У Львові одночасно «замінували» три супермаркети

Вчора, 23 жовтня, невідомі особи в один час повідомили про замінування супермаркетів «Фуршет» за трьома адресами: вул. Богдана Хмельницького, 176, вул. Академіка Сахарова, 45, вул. Зубрівська, 38. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибухи, не висувалось. Вибухових пристроїв не виявили. Зараз проводяться заходи зі встановлення осіб, які надали фальшиві повідомлення про замінування, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Так, 23 жовтня о 16.15 невідома особа на телефон 102 повідомила про замінування супермаркету «Фуршет» (вул. Богдана Хмельницького, 176). На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій…». Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Із супермаркету виведено на безпечну відстань близько 110 осіб. Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження приміщень супермаркету та прилеглої території. Вибухового пристрою не виявлено. Роботи завершено о 18.45.

Вчора о 16.15 невідома особа на телефон 102 повідомила про замінування супермаркету «Фуршет» (вул. Академіка Сахарова, 45). На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій…». Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Із супермаркету виведено на безпечну відстань близько 170 осіб. Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження приміщень супермаркету та прилеглої території. Вибухового пристрою не виявили. Роботи завершено о 18.45.

Також вчора о 16.15 невідома особа на телефон 102 повідомила про замінування супермаркету «Фуршет» (вул. Зубрівська, 38). На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій…». Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Із супермаркету виведено на безпечну відстань близько 45 осіб. Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження приміщень супермаркету та прилеглої території. Вибухового пристрою не виявили. Роботи завершили о 19.30. Зараз проводяться заходи зі встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ