Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

"Бандитський" Івано-Франківськ оголосив Садовому війну

21 жовтня міський голова Львова Андрій Садовий побував у Івано-Франківську. Виступаючи перед громадою, очільник західноукраїнської столиці заявив: «Бандити захопили владу в Івано-Франківську і грабують місто». Повідомив press-centr.com.

У відповідь на це міський голова Івано-Франківська Віктор Андрушкевичус зауважив:

«Не знаємо, що говорить міський голова Львова Андрій Садовий на полюванні, але те, що він заявив 21 жовтня, перебуваючи в нашому місті, шокувало.

Нам прикро, що це сказано керівником сусіднього міста, з яким ми співпрацюємо. Ми завжди щиро раділи успіхам львів’ян. У той же час, ми любимо своє місто і робимо все, щоб воно розвивалося.
Одним з головних показників стану економіки в будь-якому місті є його інвестиційна діяльність. Так, обсяги прямих іноземних інвестицій у 2013 році в місті Івано-Франківську склали 140,9 мільйонів доларів, у першому півріччі 2014 року – 139,5 мільйонів доларів, тоді як у Львові – 16,1 мільйонів доларів.
87% дітей дошкільного віку в місті Івано-Франківську охоплені навчанням у дошкільних закладах, тоді як у місті Львові цей показник – 68%».

І в цьому теж велика заслуга громади і влади міста Івано-Франківська, яку міський голова Львова називає «бандитською».

Керівництво Івано-Франківська зауважує, що вибачень від пана Садового, за сказане, чекали два дні.

«Немало із представників міської влади Івано-Франківська та громадських організацій на парламентських виборах у неділю збиралися проголосувати за об’єднання «Самопоміч». Тепер уже ні: надто багато подвійних стандартів у його лідера» - додає пан Андрушкевичус.

press-centr.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ