Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Своє 25-річчя «Скрябін» відсвяткує концертом у Львові

У рамках свого ювілейного всеукраїнського туру знаменита українська група «Скрябін» 11 листопада дасть у Львові великий сольний концерт. Зустріч меломанів із групою, на піснях якої виросло не одне покоління українців, відбудеться у Палаці Спорту "Україна" о 19:30.

Лідер гурту «Скрябін» Андрій Кузьменко або просто Кузьма не любить слів «ювілей» чи «ювілейний». Листопадовий тур своєї команди він анонсує так: «У наші смутні часи треба використовувати кожну можливість для того, щоб добрі люди збиралися докупи - і придумували, що робити далі. Це скромний концертний тур з нагоди скромної дати – 25-ти років групи «Скрябін» Це ексклюзивна програма на три години».

Окрім Львова, «скромний» тур «Скрябіна» у листопаді охопить такі міста: Одеса (2 листопада), Миколаїв (3 листопада), Херсон (4 листопада), Запоріжжя (5 листопада), Черкаси (6 листопада), Івано-Франківськ (10 листопада), Рівне (12 листопада) та Чернігів (13 листопада). 

У турі з нагоди 25-річчя група «Скрябін» презентуватиме свій 25-ий номерний альбом, який так і називається – «25». На обкладинці новинки, як і на туровій афіші, - цифра «25», що зібрана з фотографій вірних і відданих фанів групи.

Організатори концерту «Скрябіна» у Львові 11 листопада обіцяють меломанам незабутнє, тригодинне драйвове шоу від Кузьми і його команди. Прозвучать як нові, так і улюблені мільйонами пісні, які з Кузьмою традиційно співає хором увесь зал. Одне слово, усе найкраще за 25 років існування гурту.

Ціна квитків на ювілейний концерт групи «Скрябін» 11 листопада у Львівському Палаці Спорту «Україна» - 100-400 грн.

Продаж квитків - на сайтах: gastroli.ua та topbilet.ua

А також - у касах по Львову:

- Каса No1, пл. Ринок 14, магазин «Квітка»;

- Каса Філармонії, вул. Чайковського, 7;

- Event-hall «КІНО», пр. Чорновола 2;

- TICKETS.UA, ТЦ "KING-CROSS LEOPOLIS" (с. Сокільники);

- Мережа магазинів "ВУХО.КОМ";

- Мережа кіосків "ОТ-ОТ".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ