Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Звернення Звернення штабу «Народного фронту» щодо недопущення фальсифікацій

Регіональний виборчий штаб «Народного фронту» у Львівській області поширив звернення щодо недопущення фальсифікацій.

Зокрема, у зверненні сказано:Шановні львів’яни, мешканці Львівської області, 26 жовтня нам належить зробити відповідальний вибір – обрати новий проукраїнський, проєвропейський парламент. Від Вашого голосу залежить чи пройдуть у Верховну Раду України державні діячі, які готові голосувати за якісні зміни в державі, за народного прем’єр-міністра.

З усіх екранів та сторінок преси нас закликають голосувати за партії та політиків, які винесли урок з трагічних подій в історії України протягом останнього року. Усі закликають, не допустити в новий парламент представників «п’ятої колони», які всі ці роки підривали основи української незалежності та нашого суверенітету. Проте, коротка виборча кампанія показала, що до влади знову намагаються повернутись ті, проти кого ми з вами стояли на Майдані. Олігархи, українофоби та прокремлівські сили висунули своїх маріонеток, які, як і в Раді VII скликання, за наказом господаря голосуватимуть «За» антинародні законопроекти. Такого застосування «чорних» передвиборчих технологій, маніпуляцій свідомістю виборців не було навіть під час виборчої кампанії 2012 року, коли демократичні сили вийшли єдиним фронтом проти режиму Януковича.

За допомогою протизаконних методів деякі кандидати та політичні сили намагаються потрапити до ВРУ. Регіональний виборчий штаб «Народного фронту» у Львівській області вже отримав інформацію про високу ймовірність здійснення порушень проведення виборчого процесу на територіїЛьвівської області. Найбільша ймовірність порушень у виборчих округах № 118, 119 та 120. Вже надходять повідомлення про можливість відключення світла та здійснення фальсифікацій на виборчих дільницях. Заяву про можливе порушення законодавства України уже передано до Головного управління МВС у Львівській області.

Водночас, ми закликаємо львів’ян та мешканців Львівської області бути пильними та захищати результати свого волевиявлення. Сьогодні шахраї вкрадутьВаш голос – завтра обкрадатимуть Вас та державну казну, сидячи в депутатських кріслах. Тільки об’єднавши наші зусилля, ми зможемо провести в парламент дійсно гідних, чесних та європейських політиків.

Голова Регіонального виборчого штабу Ігор Васюник «Народного фронту» у Львівській області".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ